6 najboljih poklona za trudnice

  • by

Tražite li poklon za trudnice ili želite svoje vlastito iskustvo povezati u priču? Ovo je 6 idealnih poklona za trudnice.

Foto session ‘od trbuščića do novorođenčeta’

Povežite čaroliju trudnoće i rođenje vaše bebice kroz 2 zabavna foto shootinga u mom studiju. Svako snimanje uključuje 6 fotografija, a po želji možete iz galerije odabrati i više. Želite li da vas totalno razmazimo, naručit ćemo vam frizuru i šminku da zasjate pred mojom kamerom poput zvijezde.

Naravno da nam to nije nužno…ali da je fora ….FORA JE 🙂 !

Ponekad ti treba samo dobar povod da se izvučeš iz trenirke i napraviš nešto lijepo za sebe a fotografije tih posebnih trenutaka u tvom životu ostaju ti za uspomenu za cijeli život. Prvi foto shooting dogovaramo krajem 7. ili u 8. mjesecu trudnoće a drugi do 14 dana nakon poroda. Naravno točan termin snimanja ovisi o vašem stanju i prije i poslije poroda, no okvirno se krećemo u tim periodima. Na oba snimanja dobrodošli su i tate i veća djeca ako ih imate 🙂 !

Imate li prijateljicu koja čeka bebu ili ste sami u isčekivanju iste, ne propustite najljepši poklon za trudnice: foto snimanje “Od trbuščića do dovorođenčeta”.

Poklon za trudnice.
Foto Jasmina Cviljak

Poklonite maramu za dojenje

Poklonite novopečenoj mami ‘Andreja’ maramu za dojenje. Jako su originalne i izbor je doista velik. Svakoj mami potrebna je podrška u tom važnom djelu majčinstva – dojenju. Svaki dio marame izrađen je pomno, s puno ljubavi i pažnje i čini je u tom smislu rukotvorinom. Uz to marama dolazi zapakirana u posebno osmišljenoj i ručno šivanoj vrećici.

Pravi poklon za trudnice su i Veseli Otisci!

Ako želite pokloniti nešto jedinstveno, ovo je idealan poklon.

Veseli otisci su 3D otisci ruku i nogu vaših najmanjih u glini. Otisak dječjeg stopala ili ruke ocrtava sve najsitnije detalje istih i stvara jedinstveni “potpis”. Pri izradi se koriste prirodni i antialergijski materijali, a sam proces izrade je brz i zabavan za vaše dijete i vas. Svaki rad je malo umjetničko djelo za sebe i apsolutno jedinstveno.

Možda je poklon koji tražite tečaj roditeljstva

Mnogi su parovi danas zbunjeni razlikama u odgoju koje su se stvorile od doba kada su oni bili mali i danas. Tečaj o prirodnom roditeljstvu zanimljiv je pogled na isto i možda vam daje odgovor na neka vaša pitanja.

Iako se danas kroz suvremene spoznaje zna što dijete doista treba od roditelja, još uvijek većina roditelja po inerciji koristi zastarjele metode odgoja vjerujući da radi dobro i ne znajući da time usporava ili zaustavlja djetetov cjeloviti razvoj što će se manifestirati u nepoželjnom ponašanju, lošem odnosu s djetetom, problemima u školi i kasnijem životu buduće osobe.  S ovim tečajem roditeljstvo možda postaje lakše a kvalitetno djetinjstvo baza je za dobar start u život.

Sve mame vole yummy mummy torbe

Pravi poklon za trudnice može biti i ova torba. Poznata po svome potpisu „Yummy Mummy“ linija torbi za previjanje britanske marke „Pink lining“ doista je inspirirana prirodom, a svaka torba izrađena je od trajnog platna sa svojim jedinstvenim i funky dizajnom s vanjskim džepovima za pohranjivanje dodatnih manjih predmeta i pribora. Unutrašnjost svake torbe obložena je svojim zaštitnim znakom, vodonepropusnom ružičastom podstavom („Pink lining“), a u njoj možete naći cijeli niz praktičnih dodataka uključujući 2 termoizolirana pretinca za bočicu, držač za ključeve na elastičnoj vrpci, džepić za mobitel te odvojivo ogledalo. Dio standardne opreme su i podstavljeni podmetač za previjanje, torbica za mokru robu, pretinac za pelene te pretinac za mokre maramice. Dakle, ako ste u potrazi za kompaktnom i modernom torbom za previjanje s mnogo korisnih dodataka „Yummy mummy“ linija zadovoljit će sva vaša očekivanja.

Postnatal vježbe zajedno s vašom bebom

Motivirajući poklon za trudnice. Mnoge trudnice zabrinjava dali će ikad i kako skinuti kile koje su dobile u trudnoći. Iako osobno smatram da je trudničko tijelo apsolutno savršeno i da nema razloga za brigu, svojoj trudnici možete pokloniti postnatal program vježbanja u studiju Apolon. Apolon nudi i vježbe zajedno s vašim mališanima tako da ne morate brinuti o tome tko će paziti na bebicu dok vi vježbate :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *