Jasmina Cviljak

Obiteljsko fotografiranje. Foto sudio Zagreb. skupiti cijelu obitelj na jedan okup.

Jednu stvar vam garantiram. Obiteljsko fotografiranje u mom studiju iskustvo je koje nećete zaboraviti. To zasigurno nije nešto što ste možda doživjeli u svom djetinjstvu sa svojim roditeljima. Roditelji mi često govore kako njihovi klinci mjesecima nakon snimanja pričaju o detaljima sa snimanja i pitaju kada će opet ići “onoj ludoj teti” !? Kod vrlo male djece uživaju roditelji jer oni udobno smješteni na kauču piju kavu dok se ja 2 sata bavim s djetetom. Kod veće djece je glupiranje na tapeti…naročito im se sviđa kad lajem 🙂 !


Gledajte fotografiranje obitelji kao posebnu priliku!

Danas je skupiti cijelu obitelj na jedan okup gotovo pa nemoguća misija. Uspjevamo to samo za posebne prilike, rođendane i slično i upravo zato je kod mene u studiju fotografiranje obitelji POSEBNA PRILIKA ! Nemojte o snimanju misliti kao o nečemu što “morate odraditi”. Vjerujte mi biti će vam zabavno ! A vjerujte mi i da ćete mi biti zahvalni što sam vas nagovorila da dođete. Na fotkama vrijeme stane….a to je nešto što si tako često poželimo kad nam mališani prebrzo rastu.

obitelj pozira za obiteljsku fotografiju

Koliko imate zajedničkih fotografija svih članova vaše obitelji?

Neka vam obiteljsko fotografiranje u mom studiju bude povod da skupite cijelu ekipu. Dovedite i bake i dede i sestru iz Amerike i sve kućne ljubimce. Svi koji spadaju u vašu obitelj spadaju i na jednu zajedničku fotku ! Znam da već sada vidite cirkus koji to nosi sa sobom ali vjerujte mi….isplati se ! Osim toga bake i dede i tetu iz Amerike riješimo u prvih 10 minuta a vi onda ostajete sami u miru. I….za tu godinu imate poklon njima za Božić !

kontaktirajte me za termin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *