O meni

  • by

Hallo, ja sam Jasmina Cviljak

“Vjerujem da život ima neki svoj plan za sve nas…” Ja sam fotograf u Zagrebu!

Rođena sam, živjela i studirala u Zagrebu dok me ljubav nije odvela u Berlin gdje sam provela punih 10 godina. Početkom 2008. godine vratila sam se sa suprugom i svojim dvogodišnjim Lukom u Zagreb gdje se sada bavim, u nas još uvijek pomalo neobičnom, ali prelijepom profesijom – specijalizirala sam se, prva u Hrvatskoj, za fotografiranje trudnica, mama, tata i beba.

Naravno nisam uvijek bila fotograf u Zagrebu. Po struci sam dip. Prof engleskog i francuskog no kako sam ravno nakon faksa odselila u Berlin gdje naša diploma nije bila priznata, završila sam u event menagementu u Hotelu i provela 4 godine brinući o holivudskim zvijezdama za vrijeme njihovog boravka u Berlinu. To je bio super posao, zanimljiv, uzbudljiv, uživala sam u njemu ….no radila sam 14 sati na dan i zaboravila kako mi muž izgleda a bilo je to i vrijeme kad smo i mi htjeli bebu. I tako sam sjela, pošteno posložila kockice u svom životu i rezultat je bio ovo što sam danas !

Najmlađi model imao mi je 26 sati !!! Ne mogu vam opisati koliko je to čarobno!

Vani je potpuno normalno da se trudnice skinu i pokažu svoje trbuščiće ili iz rodilišta otići u foto studio, kod nas su mame tih privih dana još dosta vezane za svoj dom i poznato okruženje. Zato ja radim pored svog studija i s mobilnim foto studijem. Mogu ga postaviti gdje got mi paše jer vidim da je mamama i tatama tako lakše i ugodnije a onda su i puno mirnije i opuštenije.

Novorođenčad treba fotografirati u privih 14 dana bebinog života.

Nemojte mi se prekasno javiti. Sve one sklupčane poze gdje bebe spavaju u košarama i kantama moramo raditi dok su još tako mali. Poslije više nisu tako uspavani i opiru se toj tipičnoj poziciji u kojoj su proveli 9 mjeseci u majčinom trbuhu.

Obožavam svoj posao kao fotograf u Zagrebu i neopisivo sam sretna što sam točno tu gdje jesam. Nadam se, da ću i vas uskoro upoznati!

kontaktirajte me ili rezervirajte si svoj termin

Mediji o Jasmini Cviljak

HRT emisija “žene povjerljivo”

HRT emisija “kod nas doma”

Članak u Jutarnjem listu

Članak u Slobodnoj dalmaciji